Delicious spelledcake

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Athletes also eat sometimes a cake or something.
I prefer to take spelled flour, which is slightly healthier than wheat flour.
It’s a bit heavier than the normal flour.

Here is the basic recipe.
In 1 hour waiting (Preparation time: 30 minutes)

Ingredients

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200 gram spelled flour.
150 grams of cane sugar
4 eggs
200 grams of vegetable oil or butter
2 teaspoon cream of tartar

Preparation

Preheat the oven to 160 degrees celsius

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Mix the flour with the cream of tartar Stir the sugar with the butter until frothy, add 1 for 1 the eggs.
Always mix well.

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In the end, add the flour little by little.
If you have a smooth batter, greased and floured baking pan and fill in the middle of the oven for about an hour Baking.
Use a skewer or knitting needle or skewer the test if the cake is ready.

bon appetit

Athleten essen auch mal einen Kuchen oder so etwas.
Ich selbst bevorzuge Dinkelmehl, die etwas gesünder als Weizenmehl ist .
Es ist ein bisschen schwerer als die normalen Mehl.
Hier ist das Grundrezept.
1 Stunde  warten (Zubereitungszeit: 30 Minuten)

Zutaten
200 gram Dinkelmehl.
150 g Rohrzucker
4 Eier
200 g Pflanzenöl oder Butter
2 Teelöffel Weinstein

Zubereitung

Heizen Sie den Backofen auf 160 Grad Celsius.
Das Mehl mit dem Backpulver unterrühren.
Den Zucker mit der Butter schaumig rühren, fügen Sie 1 für 1 Eier hin zu.
Immer gut mischen.

Am Ende, das Mehl nach und nach.
Wenn Sie einen glatten Teig haben , nehme dann einen gefetten und bemehlten cakeform und füllen Sie die .
In der Mitte des Ofens stellen für etwa eine Stunde backen.
Fühlen Sie mit einem Spieß oder Stricknadel ob der Kuchen gar ist.

Guten Appetit

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